Ο Gutierrez υποστηρίζει με σθένος την αποχώρησή του από τη Sauber

Σχετικά άρθρα

GP MESSICO F1/2015

Μόνο με την ομάδα της Sauber έχει αγωνιστεί ο Esteban Gutierrez στη Formula 1, το 2013 και το 2014. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Μεξικανού είναι οι χορηγίες που είχε κι έχει πίσω του, με τα χρήματα να είναι σημαντικά για την ελβετική ομάδα. Φέτος, όμως, απουσίαζε από το grid, αφού ήταν ο τρίτος οδηγός και ο δοκιμαστής της Ferrari, μια κίνηση που έγινε καθαρά για το εμπορικό κομμάτι από τη Scuderia.

Το 2016, ο Gutierrez θα επιστρέψει στο grid, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Haas. Η νεοεισερχόμενη ομάδα έχει συνεργασία στο τεχνικό κομμάτι με τη Ferrari, έτσι ο Μεξικανός θα πλαισιώσει τον Romain Grosjean. Ο ίδιος δηλώνει τώρα πως δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για την αποχώρησή του από τη Sauber, καθώς χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή ως την καλύτερη της καριέρας του.

Ήταν δύσκολο (το 2015). Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά. Έπρεπε να είναι πολύ υπομονετικός. Το να αποχωρήσω από τη Sauber και να γίνω τρίτος οδηγός της Ferrari, ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στην καριέρα μου. Ήταν ένα ρίσκο να φύγω και να είμαι τρίτος οδηγός, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερή μου απόφαση.

Πέρυσι, ήξερα ότι η Haas μπαίνει στη Formula 1 και είδα μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι ήδη μια σημαντική ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εξαιρετικά αποτελέσματα και τώρα μπαίνει σοβαρά στη Formula 1. Κι επίσης, έχουν μια εξαιρετική σχέση με τη Ferrari.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr