Toyota Land Cruiser by Wald International

Σχετικά άρθρα

Toyota-Land-Cruiser-1

H Toyota τον περασμένο Αύγουστο παρουσίασε το ανανεωμένο Land Cruiser, και ο βελτιωτικός οίκος Wald International μας δείχνει σήμερα τη πρόταση του πακέτου αναβάθμισης του.

Οπτικά, ο ιαπωνικός οίκος τοποθετεί μια προέκταση στον εμπρός προφυλακτήρα που ενστερνίζεται τον δυναμικό σχεδιασμό του υπόλοιπου αμαξώματος, δίνοντας ένα πιο επιθετικό και δυναμικό παρουσιαστικό. Επίσης, τοποθετεί φρυδάκια στα φτερά, πλαϊνές ποδιές με σκαλάκι, με τον πίσω προφυλακτήρα να ενσωματώνει έναν διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης.

Toyota-Land-Cruiser-2

Μηχανικά, ο οίκος δεν έχει ακουμπήσει τον κινητήρα, ο οποίος στην περίσταση είναι ο 4.6-λίτρων V8 1UR-FE απόδοσης 318 ίππων στις 5.600 σ.α.λ με 439 Nm ροπής στις 3.400 σ.α.λ. Αυτός, συνδυάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με την μέση κατανάλωση του να ανέρχεται στα 14,5 λίτρα/100 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...