Ο Webber νιώθει τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

GP ABU DHABI F1/2015

Ο Kimi Raikkonen είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά οδηγός της Formula 1. Ο Φινλανδός έχει στην πλάτη του 36 χρόνια ζωής και στο τέλος της επόμενες σεζόν θα έχει κλείσει τα 37 του χρόνια. Είναι λογικό, μετά από τα 35 χρόνια, κάθε οδηγός να σκέφτεται την αποχώρηση από το άθλημα. Το 2016 πιθανότατα θα είναι τελευταία του σεζόν, αλλά ο ίδιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για να συνεχίσει και το 2017.

Στην ηλικία αυτή αποχώρησε και ο Mark Webber, στα τέλη του 2013. Ο Αυστραλός κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στο WEC, στα 39 του χρόνια, και μπορεί να καταλάβει οδηγούς σαν τον «Iceman», καθώς ο Kimi είναι μερικά βήματα πριν από την απόσυρσή του.

Mark Webber

Νομίζω ότι ο Kimi περνά ένα κομμάτι από αυτό που συνέβη και σ’ εμένα. Ο Kimi δεν είναι πλέον στο peak της καριέρας του, αλλά φτάνει στο τέλος, κάτι που συμβαίνει σε όλους μας. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι κρατήσεις ζωντανό το κίνητρό σου, ειδικά για να κάνεις όλες αυτές τις λεπτομέρειες για την απόδοσή σου. Είναι ένα μεγάλο θέμα, και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τα βάλεις με νεότερους οδηγούς όπως ο Sebastian.

Σέβομαι πολύ τον Kimi. Είναι αναμφισβήτητα  ένας από τους καλύτερους οδηγούς που έχουμε δει στη Formula 1. Ελπίζω μόνο ότι μπορεί να κλείσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα