Wolff: Οι Hamilton και Rosberg κατάλαβαν τις παρατηρήσεις μου

Σχετικά άρθρα

Stars & Cars, Stuttgart, 12.12.2015

Παράπονα από τους οδηγούς της έχει η Mercedes. Προφανώς όχι παράπονα απόδοσης, αλλά παράπονα συμπεριφοράς, διότι οι δύο έχουν δείξει πως μόνο φίλοι δεν είναι, με τις σχέσεις τους να έχουν αλλάξει εντελώς από τη στιγμή που βρέθηκαν μαζί στο Brackley. Ο Lewis Hamilton νίκησε για ακόμα μία φορά τη μάχη με τον Nico Rosberg, αλλά το κλίμα δεν αρέσει στην ομάδα.

Ο Toto Wolff αναγκάστηκε να προβεί σε προειδοποιήσεις όσον αφορά το μέλλον τον δύο, καλώντας τους να αλλάξουν συμπεριφορά και να σταματήσουν προφανώς τις δημόσιες κόντρες μέσα από δηλώσεις. Ο επί κεφαλής των Γερμανών λέει τώρα πως οι οδηγοί του είναι αρκετά μεγάλοι για να καταλάβουν τις ανησυχίες του, ελπίζοντας πως τα φαινόμενα θα σταματήσουν από το 2016.

Ο Nico και ο Lewis ξέρουν τι σήμαινε αυτό. Το πνεύμα της ομάδας ήταν ζωτικής σημασίας. Ήταν μία από τις δυνάμεις μας κάνει αυτό που είμαστε και αυτό που κάνουμε. Αν υπάρχει εχθρότητα, τότε θα έκανε κακό στην ομάδα. Αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον σκληρό ανταγωνισμό και αυτός επηρεάσει την ομάδα, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα διαμορφώσουμε το οδηγικό σου δίδυμο για το μέλλον.

Λατρεύουμε τον ανταγωνισμό στην πίστα, πιστεύουμε ότι η διαμάχη και οι αγώνες πρέπει να είναι σκληροί και ήταν σπουδαίο. Είναι καλό για την ομάδα, επειδή μας ωθεί μπροστά. Δε μας κάνει άνετους και δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό από τους Nico και Lewis. Δεν υπάρχει κάτι που θέλουμε να κάνουμε για να περιορίσουμε τις μάχες και αυτή ήταν η φιλοσοφία μας από την πρώτη στιγμή με δύο οδηγούς που μπορούν να κερδίσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δεν υπήρχε καμία ομάδα στο παρελθόν που να έχει επιβιώσει στο παρελθόν για περισσότερο από έναν χρόνο με τέτοιο δίδυμο. Επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικό και πολύ άγριο, είναι σημαντικό να το κρατήσεις αυτό στην πίστα και να βεβαιωθείς ότι δε θα εισχωρήσει στην ομάδα και προκαλέσει διαμάχη μέσα στο γκαράζ. Είναι μια ομάδα και προχωράμε μπροστά.

Ο Rosberg τονίζει ότι η εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη μάχη του με τον Βρετανό θα χρησιμοποιεί για το μέλλον, ενώ ευχαριστεί και την ομάδα για τον τρόπο που χειρίστηκε την κόντρα των δύο οδηγών.

Ελπίζω ότι ο Toto φτάνει πάντα σε ένα συμπέρασμα και είναι πραγματικά καλός αυτός ο τρόπος. Αυτό είναι που έχω να πω. Και σας ευχαριστώ πολύ που έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά στη διαχείριση αυτής της κατάστασης και μπορώ να χρησιμοποιήσω λίγο ακόμα εμπειρία που έχω, έτσι αυτό είναι από την πλευρά μας.

Από την πλευρά του, ο Hamilton επισημαίνει πως δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά, σε περίπτωση που αυτά έρθουν, τότε θα γίνει ομαδική αντιμετώπιση από όλους στο εργοστάσιο.

Λίγο πολύ συμφωνώ με τον Nico. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι κακό που να έρχεται με τον ανταγωνισμό, είναι φυσικό. Σε κάθε περιβάλλον, θέλεις να βεβαιωθείς ότι έχεις μια δυνατή ατμόσφαιρα και είμαστε μια νικητήρια ομάδα, έτσι θέλουμε τη Mercedes να είναι συνέχεια μπροστά. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε μαζί. Πάντα θα έχουμε επικοινωνία και πάντα θα προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα αν υπάρχουν, και δεν υπάρχουν τώρα. Δεν έχουμε θέματα.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr