Ο Hamilton μιλά για τον πατέρα του και μας δείχνει τα τραγούδια του

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Με τον πατέρα του στο πλευρό του ξεκίνησε ο Lewis Hamilton την καριέρα του στη Formula 1. Από το 2007 μέχρι και το 2010, ο Anthony Hamilton ήταν manager του Πρωταθλητή, προτού οι σχέσεις τους οδηγηθούν στο κενό. Στη συνέχεια, ο Βρετανός συνεργάστηκε με τον Simon Fuller και την XIX Entertainment, η οποία ευθύνεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό για την εικόνα που δείχνει ο Hamilton εδώ και σχεδόν 5 χρόνια.

Για περισσότερο από έναν χρόνο, οι δύο πλευρές πορεύονται σε διαφορετικούς δρόμους, αλλά ο Hamilton συνεχίζει να κρίνει τα πάντα και τους πάντες, επιδεικνύοντας συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ο οδηγός της Mercedes λέει τώρα πως η σχέση με τον πατέρα του έχει αποκατασταθεί, με το κενό ανάμεσά τους να ήταν σαν το Grand Canyon.

Ήταν ένα σημείο όπου εγώ ήταν σαν να έλεγα: «Μπαμπά, θέλω απλώς να είσαι ο μπαμπάς μου». Αυτό ήταν απίστευτα σκληρό γι’ αυτόν να το δεχτεί, και πολύ σκληρό για ‘μένα να το κάνω. Ήταν δύσκολο να έχουμε ένα διάλειμμα. Αυτό γεφύρωσε το χάσμα μεταξύ μας, που ήταν σαν το Grand Canyon. Φυσικά και αυτό με επηρέασε αγωνιστικά.

Anthony Lewis Hamilton

Λόγο παίρνει και ο πατέρας του, που λέει ότι η ιδιότητά του ως manager υπερκάλυψε αυτή του πατέρα, ενώ τονίζει πως, αν και στην αρχή του ήταν δύσκολο, τελικώς η απόφαση που πήρε ο μεγαλύτερος γιος του ήταν η σωστή.

Η λαχτάρα μου γι’ αυτόν να γίνει επιτυχημένος με έκανε να είμαι περισσότερο manager παρά πατέρας. Αλλά, αν είχα μείνει ως πατέρας, δε θα είχε κατά πάσα πιθανότητα τόσο επιτυχημένος. Δεν μπορούσε να το καταλάβω. «Το εννοείς ότι δε με χρειάζεσαι;» Έτσι, ήταν αρκετά σκληρό για ‘μένα. Αλλά, ήταν πιθανότατα το καλύτερο πράγμα που έκανε. Ξέρετε, δεν είναι αγόρι ακόμα. Δεν είναι παιδί. Ήταν ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1.

Ο Hamilton, εκτός από τη Formula 1, ασχολείται και με τη μουσική, γι’ αυτό και έχει γράψει μερικά τραγούδια, ένα δείγμα των οποίων μπορείς να ακούσεις εδώ.

Πηγή60 Minutes

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...