Στο περίμενε ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Το καλοκαίρι του 2014 έγινε η ανανέωση του συμβολαίου του Nico Rosberg, ο οποίος παραμένει στο Brackley τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2016. Για να παραμείνει στη Mercedes, θα πρέπει έτσι να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του για το 2017 και τις επόμενες σεζόν, όπως έχει συμβεί με την περίπτωση του Lewis Hamilton, που θα οδηγεί για τη Merc μέχρι και το 2018, αν και ο ίδιος πιστεύει πως έχει άλλα 7 χρόνια μπροστά του.

Οι συζητήσεις για τον Rosberg δεν έχουν ξεκινήσει ουσιαστικά ακόμα, διότι μπροστά μας έχουμε τρεις μήνες μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν του 2016, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά και -δυστυχώς- να διαβάσουμε φήμες, αφού οι «πληροφορίες» των φυλλάδων προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη φαντασία και στοχεύουν στη δημοσιότητα, και φυσικά στο χρήμα.

Το αφεντικό του Γερμανού, ο Toto Wolff, προειδοποιεί τον ίδιο κι εμάς πως θα χρειαστεί χρόνος μέχρι τις τελικές αποφάσεις, ενώ κριτήριο θα είναι και οι σχέσεις με τον Hamilton, ύστερα από τις προειδοποιήσεις που έχουν γίνει.

Το οδηγικό μας δίδυμο είναι σπουδαίο. Και οι δύο είναι σημαντικό μέρος της ομάδας και υπεύθυνοι για το πού είναι σήμερα οι ομάδα. Αλλά, είναι νωρίς για να συζητήσουμε αυτό. Θέλω να δω πώς θα πάει η σεζόν. Δεν ξέρω αν θα έχουμε μια γρήγορη απόφαση γι’ αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το πνεύμα μέσα στην ομάδα. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των Lewis και Nico υπήρξε πάρα πολύ έντονος κάποιες στιγμές. Είναι λογικό, γιατί μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου σε ένα αυτοκίνητο που είναι ικανό να κερδίζει πρωταθλήματα.

Ο άλλος δεν μπορεί να είναι φίλος σου, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μην χωριστεί στις δύο πλευρές του γκαράζ. Έχουμε δει ομάδες στο παρελθόν, όπου αυτός ο ανταγωνισμός που δημιουργήθηκε να μην είναι καλός για τη δυναμική της ομάδας.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...