Το Chevrolet Bolt, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Σχετικά άρθρα

qultuzyp4zhuh81opivd

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της έκδοσης παραγωγής του ηλεκτρικού Chevrolet Bolt EV. Όμως, οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου από τον χώρο που φιλοξενείται η CES μας δείχνουν για άλλη μια φορά το αυτοκίνητο σε όλο του το μεγαλείο.

ef9pcjpbpazrq7ms0soh

Η έκδοση παραγωγή του Bolt Concept έχει πιο ήπια σχεδιαστικά, ενώ δανείζεται ορισμένες λεπτομέρειες του Volt. Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Chevrolet έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την LG, ενώ αναμένεται να έχει αυτονομία μεγαλύτερη των 320 χλμ, με τον κινητήρα, τον φορτιστή, τον inverter, την μπαταρία, το σύστημα ψύξης και θέρμανσης της μπαταρίας, το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού, τον πίνακα οργάνων, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθώς και και μια σειρά ακόμη ηλεκτρικών μονάδων, να προέρχονται από την LG.

csbq4e2rpwwjjrspzfng

Το Chevrolet Bolt θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Orion Assembly στο Michigan. Η τιμή του αναμένεται κοντά στις $30.000 και στην Ευρώπη θα πωλείται με τα σήματα της Opel.

ΠηγήCnet

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...