H BMW Z5 για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

BMW Z5 spy photos (2)

Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός έπιασε μουλάρι δοκιμών της BMW Z5. Οι δοκιμές εξέλιξης γίνονται στην παγωμένη Σουηδία με το βαριά καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο να αποκαλύπτει τα βασικά. Ο αντικαταστάτης της Z4 θα παραμείνει roadster με μαλακή οροφή, έχοντας μακρύ καπό και μεγάλη μάσκα.

Γνωρίζουμε πως η Z5 αναπτύσσεται παράλληλα με την νέα Supra, με τις BMW και Toyota να αναπτύσσουν τα δύο οχήματα από κοινού. Θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, αλλά τα δύο αυτοκίνητα θα διαθέτουν το δικό τους στυλ τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αλλά και τους δικούς τους κινητήρες. Η BMW Z5 θα παίρνει κίνηση από τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες με ιπποδυνάμεις που θα ξεκινούν από τα 270 άλογα και θα καταλήγουν στα 400+ ενώ δεν αποκλείεται και μία υβριδική M έκδοση με 500 ίππους. Η παρουσίασή της αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=ljHXU5HVi2s

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...