Αυτή η Lancia Delta Integrale HF Turbo Martini 5 δεν οδηγήθηκε ποτέ, και πωλείται

Σχετικά άρθρα

Lancia Delta HF Integrale Martini Edition

Πριν ένα μήνα είδαμε μια Lancia Delta HF Integrale Evo Ι “Martini 6” να δημοπρατείται από τον οίκο RM Sotheby’s στο Παρίσι στις 3 Φεβρουαρίου, με τον οίκο να εκτιμά ότι θα πωληθεί σε μια τιμή ανάμεσα στα €120.000 και €150.000.

Lancia-Delta-HF-Integrale-Martini-Edition-2

Πριν ένα χρόνο, όμως, είχε βγει σε δημοπρασία η προηγούμενη επετειακή έκδοση του αυτοκινήτου, Lancia Delta HF Integrale Evo Ι “Martini 5”, αλλά δεν βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για να την αγοράσει. Έτσι, φέτος στις 28 Φεβρουαρίου στην ίδια δημοπρασία, Race Retro International Historic Motorsport Show 2016, στο Stoneleigh Park, στο Coventry, θα ξαναβγεί στο σφυρί, από τον οίκο Silverstone Auctions.

Lancia-Delta-HF-Integrale-Martini-Edition-9

Το αυτοκίνητο είναι μια από τις 400 Delta HF Integrale που κατασκεύασε η Lancia, ντυμένη στα χρώματα τη Martini. Ο 2,0-λιτρος 16βάλβιδος τετρακύλινδρος turbo κινητήρας απόδοσης 210 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, έχει διανύσει μόλις 50 χιλιόμετρα, μιας και στα 24 χρόνια της ζωής της, τα πέρασε κλεισμένη σε ένα γκαράζ. Τα μόνα χιλιόμετρα που έγραψε ο ιδιοκτήτης της με αυτή, ήταν από την αντιπροσωπεία που την παρέλαβε, μέχρι να την πάει σπίτι του.

Lancia-Delta-HF-Integrale-Martini-Edition-13

Είναι η 124η Lancia Delta HF Integrale Martini Edition και δεν χρειάζεται να γράψω τα προφανή. Πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και πως η τιμή που αναμένεται να πιάσει να εκτιμάται από €117.000 με €144.000

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα