Το Abarth 124 Spider σε δοκιμές στην Ιταλία

Σχετικά άρθρα

abarth 124 spider

H Abarth έκδοση του Fiat 124 Spider πιάστηκε να γράφει χιλιόμετρα δοκιμών σε ιταλικό αυτοκινητόδρομο, με την καυτή έκδοση του ιταλικού μοντέλου, να γνωρίζουμε πως θα διαθέτει μαύρο καπό, ακριβώς όπως και το παλιό μοντέλο της δεκαετίας του ’70, νέου σχεδιασμού προφυλακτήρα με πιο επιθετικές γραμμές και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ενώ μεγαλύτερες θα είναι και οι ζάντες, καθώς θα πατάει σε 18άρες (από τις 17άρες του απλού μοντέλου).

Μηχανικά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα φορέσει τον 1.75 TBi της Alfa Romeo, αλλά μια πιο δυνατή έκδοση του 1.4 turbo MultiAir. Το ευρωπαϊκό μοντέλο στην απλή έκδοση αποδίδει 140 άλογα και  240 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, και στην Abarth έκδοση του θα αποδίδει 170 άλογα και 250 Nm ροπή, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο 500X.

Από θέμα στησίματος, αλλαγές θα υπάρχουν στις ρυθμίσεις της ανάρτησης και στο ESP. Επίσης, για να αυξηθεί η ακρίβεια των χειρισμών του τιμονιού θα υπάρχει μπάρα θόλων, ενώ θα διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, όμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί ήδη το MX-5.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...