Πίστη για την επιστροφή της Honda έχει η Mercedes

Σχετικά άρθρα

F1 Honda

Πολλά έχουμε ακούσει από τους ανθρώπους της Honda και τη McLaren για τη σεζόν που ξεκινά σε 5 εβδομάδες. Η νέα MP4-31 ετοιμάζεται από τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας και θα παρουσιαστεί στις 21 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών. Το power unit αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη συνολική ανταγωνιστικότητα, με τους μηχανικούς της Honda να κάνουν ό,τι μπορούν για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο βελτιωμένοι.

Με λίγες αλλαγές στους κανονισμούς, είναι δύσκολο για μία ομάδα να βρεθεί από το ναδίρ στο ζενίθ, ωστόσο ο Toto Wolff, επί κεφαλής της Mercedes πιστεύει πως η δύναμη της ιαπωνικής εταιρείας είναι τόσο μεγάλη που στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί έναν διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο, ενώ ο Αυστριακός θαυμάζει και την πρόοδο που σημείωσαν μέσα στο 2015.

Η Honda είναι ένας τεράστιος οργανισμός με πολλούς πόρους κι έχουν το power unit με την πιο εντυπωσιακή καμπύλη ανάπτυξης το 2015. Ακόμα κι αν ήταν μια δύσκολη χρονιά γι’ αυτούς, είναι πολύ καλό αυτό που έχουν πετύχει όσον αφορά την πρόοδο μέσα στη σεζόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι ένας δυνατός ανταγωνιστής στο μέλλον.

Ίδια άποψη με τον Wolff έχει και ο επί κεφαλής κινητήρων της Mercedes, Andy Cowell, που έχει δηλώσει πως ο PU106C Hybrid αποδίδει ήδη πάνω από 900 άλογα, και τώρα υποστηρίζει πως η McLaren θα παρουσιαστεί σημαντικά βελτιωμένη το 2016.

Έχουν επανέλθει γρήγορα και μαθαίνουν, ενώ είναι εξαιρετικά αποφασιστικοί για τη συνεργασία τους με τη McLaren. Ξέρουμε ακριβώς πώς δουλεύει η McLaren στα δεδομένα που βασίζονται στον οδηγό, έτσι θα κάνουν μερικά πολύ μεγάλα βήματα.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα