H BMW M3 της Alpha-N με τον V10 5.8-λίτρων είναι πολύ δυνατή

Σχετικά άρθρα

Alpha-N_BMW_M3_BT92_V10_02

H Alpha-N Performance συνεχίζει να ασχολείται με την BMW M3 E92, καθώς μετά από αυτό το βελτιωτικό πακέτο και αυτό που υπερκύβισε τον V8 κινητήρα, μας παρουσιάζει σήμερα ένα ακόμα πιο extreme. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός 5,8-λίτρων V10 κινητήρας, από την προηγούμενη M5, o οποίος όπως καταλαβαίνεις έχει και αυτός υπερκυβιστεί. Έτσι, μαζί με νέους εκκεντροφόρους, επαναπρογραμματισμένη ECU και ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου, η συνολική του απόδοση αγγίζει τα 640 άλογα.

Alpha-N_BMW_M3_BT92_V10_06

Εκτός αυτού, φορά ένα νέο carbon bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά skirts και διαχύτη, με τις αλλαγές στο εξωτερικό να ολοκληρώνονται με τις ζάντες 19″ με ελαστικά Hankook Ventus S1 Evo, την διπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα, τις coilover ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Öhlins και εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo. Στο εσωτερικό συναντάμε Recaro Sportster CS καθίσματα, carbon διακοσμητικά, με το χώρο του πορτμπαγκάζ να έχει επενδυθεί με Alcantara.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...