Αυτή είναι τελικά η Lamborghini Centenario

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Με ένα εντυπωσιακό video αποφάσισε να μας αποκαλύψει η Lamborghini το μοντέλο με το οποίο θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την γέννηση του ιδρυτή της, Feruccio. Για να είμαστε απόλυτα ακριβής, το video δεν θεωρείται “αποκάλυψη” από πλευράς Lamborghini αλλά teaser/πρόγευση. Η ουσία είναι ότι στο τέλος του, υπάρχει η πιο καθαρή εικόνα του αυτοκινήτου που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ανανέωση: Το video κατέβηκε από το YouTube.

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε και μέχρι να γίνουν γνωστά τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της Centenario, Το μοντέλο βασίζεται στην Aventador και φορά τον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5-λίτρων που αποδίδει 770 άλογα και 700 Nm ροπής. Τα 100 χλμ/ώρα από στάση, έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 23,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι μεγαλύτερη των 350 χλμ/ώρα. Ο σχεδιασμός, θυμίζει κάτι από Asterion και Veneno με φωτιστικά σώματα που διαθέτουν νέα γραφικά, αεριζόμενο καπό, splitter, πλαϊνές ποδιές, τεράστιο διαχύτη, αναδιπλούμενη αεροτομή και τριπλές απολήξεις εξατμίσεων τοποθετημένες στο κέντρο.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

The Lamborghini Centenario is the most fitting tribute to Ferruccio Lamborghini in his centenary year, an one-off limited edition of 20 coupés and 20 roadsters. The Centenario’s naturally aspirated V12 engine produces 770 hp and powers from 0-100 km/h in 2.8 seconds, from 0-300 km/h in 23.5 seconds with a top speed of more than 350 km/h.

The futuristic and essential design includes an extending rear wing providing more downforce at high speeds, the body is built entirely in carbon fiber with a monocoque and all other body parts and trims in carbon fiber.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα