Αντιπρόσωποι της Volkswagen ίσως κινηθούν νομικά εναντίων της

Σχετικά άρθρα

vw volkswagen dealer logo

Η Volkswagen πρόσθεσε ακόμη έναν πονοκέφαλο μιας και μετά την αποχώρηση του Michael Horn, από την θέση του CEO και προέδρου του παραρτήματός της στην Αμερική, οι αντιπρόσωποι της εταιρίας στις Η.Π.Α είναι σκεπτικοί και ανήσυχοι.

Η Volkswagen είχε ορίσει ως στόχο τις 800.000 πωλήσεις ετησίως για την αγορά των Η.Π.Α, νούμερο που δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να το πιάσει, με το 2015, η εταιρία να πουλά στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού περίπου 350.000 αυτοκίνητα. Οι πωλήσεις αλλά και το σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων, έχει κάνει τους εμπόρους της εταιρίας να έχουν παράπονα και σύμφωνα με τον Steve Kalafer, ιδιοκτήτη 17 αντιπροσωπειών, ανάμεσά τους και μιας αντιπροσωπείας της Volkswagen στο Flemington του New Jersey, μια ομάδα εμπόρων της VW, εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της Volkswagen.

O Kalafer τόνισε πως ο ίδιος δεν συμμετέχει στη προσπάθεια αυτή, αλλά δήλωσε με σιγουριά πως:

Χωρίς αμφιβολία, η μήνυση θα συμβεί. Ένας αντιπρόσωπος όταν μηνύει τον κατασκευαστή του, είναι σαν να λέμε πως ένα παιδί να απολύει την μητέρα του. Είναι μια αφύσικη, απίστευτη πράξη.

Οι έμποροι φέρεται να θέλουν να λύσουν τα συμβόλαια που έχουν κάνει με την VW, κάτι που αν συμβεί, θα μειώσει το δίκτυο αντιπροσώπων στην Αμερικανική επικράτεια, με ότι και αν σημαίνει αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...