Εκνευρισμένος και απογοητευμένος ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Τις βάσεις για ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο έβαλε ο Max Verstappen στις χθεσινές κατατακτήριες. Ο Ολλανδός ξεκίνησε τον σημερινό αγώνα από την 5η θέση και τα πράγματα πήγαιναν καλά, μέχρι όλα να γυρίσουν ανάποδα. Ο οδηγός της Toro Rosso είχε σκληρή μάχη με τον Carlos Sainz κι έχει πολλά παράπονα από την ομάδα του, καθώς δεν τον έβαλε στα pits όταν ήθελε, ενώ το pit stop στον 33ο του γύρο ήταν κακό.

Τελικώς, ο 18χρονος τερμάτισε στην 10η θέση, αφού είχε κι επαφή με τον Sainz στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Ο μικρός είναι απογοητευμένος από τη στρατηγική της ομάδας του και το γεγονός πως η αλλαγή ελαστικών δεν έγινε τη στιγμή που ήθελε, ωστόσο επισημαίνει πως το μονοθέσιο είναι καλό και πρέπει να επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα.

Έλεγα ότι είχα πρόβλημα με τα ελαστικά και ήθελα να μπω πρώτος στα pits. Η στρατηγική μου ήταν αστεία. Ήταν ένα αρκετά απογοητευτικό απόγευμα. Μετά από την κόκκινη σημαία, υπήρχε κακή συνεννόηση για το δεύτερο pit stop και ήταν πολύ δύσκολο. Έχουμε ένα φανταστικό μονοθέσιο και το να τερματίζεις στην 10η θέση δεν είναι κάτι που έπρεπε να γίνει. Είμαι πολύ απογοητευμένος, καθώς ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και να προσπαθήσουμε για περισσότερους βαθμούς.

Carlos Sainz

Αντίθετα είναι τα συναισθήματα που έχει ο Sainz, παρόλο που ο Ισπανός τερμάτισε μόλις μία θέση πάνω από τον team-mate του. Ο 21χρονος παραδέχεται πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε, αλλά απόλαυσε τον αγώνα.

Έκανα τον αγώνα και νομίζω ότι είχαμε ένα καλό σόου. Το απόλαυσα, αλλά νομίζω πως αξίζαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά σε σχέση με αυτό που πετύχαμε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...