Bell and Ross AeroGT concept

Σχετικά άρθρα

Bell and Ross AeroGT (1)

Η γαλλική ωρολογοποιεία Bell & Ross παρουσίασε το AeroGT concept. Το πρωτότυπο supercar είναι σχεδιασμένο Bruno Belamich και αντλεί στοιχεία από τα grand tourer του 1950. Διαθέτει σχεδιασμό γεμάτο ακμές και γωνίες, φορά LED φώτα ημέρας και κάμερες οπισθοπορείας που είναι τοποθετημένες αντί καθρεπτών. Διαθέτει διπλές απολήξεις εξατμίσεων που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με τις απολήξεις των jet κινητήρων των αεροσκαφών αλλά και κεντρικό πίσω πτερύγιο. Bell and Ross AeroGT (5)

Μηχανικά φορά έναν V8 twin-turbo 610 ίππων, που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 315 χλμ/ώρα. Αυτό που έχω να πω εγώ, είναι πως πρόκειται για ένα πανέμορφο supercar, που μακάρι -αν και το θεωρώ απίθανο- να το δούμε κάποια στιγμή να περνά στη παραγωγή.

Bell and Ross AeroGT (4)

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του AeroGT concept, η Bell & Ross παρουσίασε και δύο νέα ρολόγια, τα BR 03-92 AeroGT και BR 03-94 AeroGT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...