Δεν θα υπάρχει αντικαταστάτης της Jaguar XK

Σχετικά άρθρα

2014 Jaguar XKR-S GT

H Jaguar σταμάτησε την παραγωγή της ΧΚ το καλοκαίρι του 2014, όταν παρουσιάστηκε η F-Type. Τότε οι φήμες έλεγαν ότι η βρετανική εταιρία σκεφτόταν να βγάλει στην αγορά τη νέα γενιά της ως ένα περισσότερο εστιασμένο GT αυτοκίνητο, που θα διαφοροποιούνταν από την F-Type, χωρίς ωστόσο τίποτα να ήταν σίγουρο.

JAGUAR_F-TYPE_SVR_02_STUDIO_COUPE

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο CEO της Jaguar Land Rover Βορείου Αμερικής, Joe Eberhardt, δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση για την XK, και για την απόφαση αυτή “ευθύνεται” η F-Type SVR. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος, που δεν θα δούμε ένα νέο 2-θυρο coupe 4-θέσιο μοντέλο με σήμα τον ιαγουάρο, είναι ότι η ύπαρξη δύο coupe μοντέλων στα σχεδόν ίδια λεφτά είναι αυτοκτονικό και δεν θα βοηθούσε στην αύξηση των πωλήσεων. Ο Eberhardt είπε ότι το κατάλληλο εύρος κόστους ενός πολυτελούς αυτοκινήτου είναι από τα 35.000 μέχρι τα 125.000 δολάρια. Στη βάση έχουν την XE και στην κορυφή την F-Type SVR.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...