Tesla: Βελτιώνουμε το μπροστά μέρος του Model 3

Σχετικά άρθρα

tesla model 3

Ο Elon Musk απάντησε μέσω Twitter σε δεκάδες ερωτήσεις που είχε ο κόσμος για το ολοκαίνουργιο Model 3, το οποίο μετά το “1ο μέρος” της παρουσίασής του την περασμένη εβδομάδα, σχεδόν έχει φτάσει τις 300.000 προ-παραγγελίες, με τον Musk να έχει βάλει ως στόχο τις 500.000 προ-παραγγελίες πριν την παρουσίαση του “2ου μέρους” της παρουσίασης του Model 3.

Ο Musk είπε πως το Model 3 θα είναι πισωκίνητο, με την τετρακίνηση -που θα κάνει το Model 3 πολύ γρήγορο- να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό με κόστος λιγότερο από $5.000, ενώ και η επιλογή του διπλού κινητήρα των Model S και Model X θα βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Ο Musk τόνισε πως η πισωκίνητη έκδοση θα προσφέρει άριστη πρόσφυση, ακόμη και στο πάγο, λόγω της ταχείας απόκρισης του συστήματος μετάδοσης της ροπής της Tesla.

Tesla-Model-3-seats

Και ο Musk αποκάλυψε ακόμη περισσότερα. Ερωτώμενος σχετικά με το αν θα προσφέρουν περισσότερα κουμπιά στο τιμόνι, ο Musk είπε:

Περιμένετε να δείτε τα πραγματικά στοιχεία ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης του Model 3. Θα νιώθεις λες και είσαι σε διαστημόπλοιο.

Το τι εννοεί ο Musk με την παραπάνω δήλωση, είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για να το δούμε. Επίσης είπε πως το Model 3 δεν θα έχει head-up display και πως ήδη εργάζονται σε μια σειρά αλλαγών στο μπροστά μέρος του Model 3, που δέχτηκε κριτική για τον σχεδιασμό του, μιας και όπως είπε:

Τα σχόλια, οι προτάσεις και η κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Τα παραπάνω renderings τα δημιούργησαν χρήστες του photoshop.

Επίσης έγινε γνωστό πως το Model 3 θα εξοπλίζεται με όλον τον εξοπλισμό και τους αισθητήρες του Autopilot, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα, να μετατραπεί σε αυτόνομο αυτοκίνητο μέσω απλής αναβάθμισης του λογισμικού. Η αερανάρτηση που θα εξοπλίζεται θα προσαρμόζει δυναμικά το ύψος της ανάρτησης, με τον Musk να λέει πως στο πίσω κάθισμα χωρούν 2 παιδικά καθίσματα, 3 αν κάποιος αγοράσει τα λεπτά καθίσματα. Το μαύρο ματ χρώμα θα προσφέρεται ανάμεσα στα διαθέσιμα χρώματα, με τον κοτσαδόρο να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Ο αεροδυναμικός συντελεστές του Tesla Model 3 είναι 0,21 Cd με τον Musk να συμπληρώνει πως στόχος της Tesla είναι να ξεκινήσει τις πωλήσεις και τις παραδόσεις του Model 3 σε όλον τον κόσμο αρκετά γρήγορα. Με την Tesla να εξετάζει τη κατασκευή ενός ευρωπαϊκού εργοστασίου, ο Musk υποσχέθηκε πως ακόμη και στην Ινδία, το Model 3 θα προσφέρεται πριν την έναρξη της παραγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...