Άγρια συμπλοκή μεταξύ μιας BMW και τριών μοτοσικλετών μέσα στον δρόμο

Σχετικά άρθρα

Road Rage

Ήταν σίγουρο πως ο τσακωμός μεταξύ του μοτοσικλετιστή και του Ford Fusion που είδαμε πριν από μερικές μέρες δε θα ήταν ο τελευταίος. Οι οδηγοί γίνονται αρκετά οξύθυμοι στον δρόμο, όμως τώρα τα πράγματα αγρίεψαν. Κατ’ αρχάς, το περιστατικό έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ και σε αυτό συμμετέχουν τρεις μοτοσικλέτες και μια BMW Σειράς 5 (Ε28).

Δεν γνωρίζουμε αν προηγήθηκε κάτι, πάντως στην αρχή βλέπουμε τον οδηγό του γερμανικού αυτοκινήτου να κινείται και στις δύο λωρίδες, όταν ένας μοτοσικλετιστής χτυπά τον δεξιό καθρέφτη. Στη συνέχεια, αφού κινήθηκαν για μερικά λεπτά, σταμάτησαν μέσα στον δρόμο, με τον οδηγό της BMW να βγαίνει έξω και να διαπληκτίζεται.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια χτυπήματα, ενώ αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η έξοδος μιας γυναίκας από το αυτοκίνητο, κρατώντας μάλιστα πιστόλι. Οι μοτοσικλετιστές έφυγαν και τώρα η αστυνομία έχει αναλάβει την εξέταση του περιστατικού.

https://www.youtube.com/watch?v=dsKdjuWK2Yw

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...