Μέχρι και το 2026 η Ουγγαρία στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Hungaroring

Μία από τις σταθερές παρουσίες στο καλεντάρι της Formula 1 είναι η Ουγγαρία. Τα μονοθέσια γυρνούν στο γνωστό Hungaroring από το 1986 και η πίστα είχε συμβόλαιο μέχρι και το 2021, συνεπώς δεν υπήρχε άμεση ανάγκη για κάποια ανανέωση. Παρ’ όλα αυτά, οι υπεύθυνοι βλέπουν ακόμα πιο μακροπρόθεσμα, έτσι ήθελαν να εξασφαλίσουν την παρουσία των μονοθεσίων εκεί για περισσότερα χρόνια.

Υπεύθυνος για τα θέματα αυτά δεν είναι άλλος από τον Bernie Ecclestone, ο οποίος δήλωσε πως πλέον η Ουγγαρία έχει ένα νέο συμβόλαιο και δηλώνει ευτυχής για το γεγονός πως το Hungaroring συνεχίζει να εδραιώνει την παρουσία του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, καθώς, σύμφωνα με τον 85χρονο, κάνει πολύ καλή δουλειά όσον αφορά την προώθηση του αγώνα.

Ναι, έχουμε μια νέα συμφωνία. Είναι πολύ καλοί υποστηρικτές, κάνουν καλή δουλειά, για τη χώρα τους, για εμάς, και είμαι πολύ χαρούμενος που πάντα είμαστε στην Ουγγαρία, και μένουμε εδώ.

Ο Miklos Sesztak, Υπουργός Εθνικής Ανάπτυξης της Ουγγαρίας, επιβεβαίωσε πως το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι και το 2026. Η ουγγρική πίστα έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες εργασίες για σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα κρατήσουν τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ κάποιες πιο μικρές από αυτές θα φανούν στο φετινό Grand Prix, στις 22-24 Ιουλίου.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα