Αρχική Κατασκευαστές Porsche Ο Tiger Woods γύρισε πίσω την Porsche Carrera GT, επειδή δε μπορούσε να την οδηγήσει

Ο Tiger Woods γύρισε πίσω την Porsche Carrera GT, επειδή δε μπορούσε να την οδηγήσει

14
Ο Tiger Woods γύρισε πίσω την Porsche Carrera GT, επειδή δε μπορούσε να την οδηγήσει

tiger_woods_porsche

Χθες το αμερικάνικο δίκτυο ESPN ασχολήθηκε εκτενώς με τον golfer Tiger Woods, γράφοντας μια άκρως λεπτομερέστατη βιογραφία, με όνομα “Secret History Of Tiger Woods” (την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ).

Σε αυτή μπορείς να μάθεις κάθε πτυχή του ιδιαίτερα πολύπλοκου χαρακτήρα Αμερικάνου, και μέσα από αυτή μαθαίνουμε μια ανέκδοτη εμπειρία του με ένα από τα supercar του, την Porsche Carrera GT.

Μεταφέροντας τα λόγια του συγγραφέα της βιογραφίας, Wright Thompson, αυτός αναφέρει:

Από τη στιγμή που αγόρασε μια Porsche Carrera GT, όμοια με αυτή που έχουν οδηγήσει πολλοί celebrities, αλλά μία από τις πρώτες φορές που την οδήγησε έχασε τον έλεγχο του δυνατού αυτοκινήτου, βγαίνοντας στο γρασίδι κοντά στο σπίτι του. Έτσι το γύρισε πίσω στην αντιπροσωπεία.

Και πολύ καλά έκανε θα προσθέσω εγώ, καθώς η CGT ήταν ένα αγνό supercar που η απουσία ESP και ο χαρακτήρας της ήταν για γνώστες.

Προηγούμενο άρθρο Αλλαγή συμπλέκτη στο πρώτο Honda NSX με πόσο;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Επόμενο άρθρο Η νέα φαρδύτερη Porsche 911 δοκιμάζεται στο Nurburgring
Μέχρι χθες με ήξερες ως gazokiller...παρατσούκλι που μεταφράστηκε από το προσωνύμιο "γκαζοφονιά" που μου έδωσε ο πατέρας μου σε μικρή ηλικία ύστερα ένός "ατυχούς" γεγονότος. Υπέρμαχος και λάτρης της πισωκίνησης και του μηχανικού "συμπλέκτη", εχω γράψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και θα συνεχίσω, όντας υπεύθυνος για τα test drive. Η οδήγηση είναι προσωπική απόλαυση...καθώς ξεχνιέμαι και νοερά ταξιδεύω σε όλη τη γη, με το κάθισμα του οδηγού να είναι το δεύτερο μου σπίτι. Το αυτοκίνητο και η Nutella είναι οι δύο μεγαλύτερες υλικές αγάπες της ζωής μου!