Citroën C6 και Citroen E-Elysee

Σχετικά άρθρα

Citroen C6 2016 (1)

Η Citroen στην έκθεση του Πεκίνο παρουσίασε τόσο το C6 όσο και το ηλεκτρικό E-Elysee. Το C6 θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας και ουσιαστικά αποτελεί ένα Dongfeng Fengshen A9 με τα σήματα της Citroen, έχοντας ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό και πιο πλούσιο εσωτερικό.

Κατασκευάζεται πάνω στην EMP2 πλατφόρμα, έχοντας μήκος μεγαλύτερο των 5 μέτρων, με το μεταξόνιο του να ξεπερνά τα 2,9 μέτρα. Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνης αφής στο κέντρο της κονσόλας, δερμάτινες επενδύσεις και ξύλινα διακοσμητικά. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 1.800αρης turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 204 ίππων με 280 Nm ροπής, που στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα μέσω ενός 6τάχυτο αυτόματου κιβωτίου.

Citroen E-Elysee

Το E-Elysee, αποτελεί την ηλεκτρική έκδοση του C-Elysee, του best seller σεντάν μοντέλου της Citroen στη Κίνα, με περισσότερες από 90.000 πωλήσεις το 2015. Οι πωλήσεις του Citroen E-Elysee θα ξεκινήσουν από το 2017, με το αυτοκίνητο να προσφέρει αυτονομία 250 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Οι μπαταρίες επαναφορτίζουν σε 6,5 ώρες μέσω απλής οικιακής πρίζας, ενώ με χρήση ταχυφορτιστή, αυτές φορτίζουν μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...