Το νέο Toyota GT86 “θα υπερβεί τις προσδοκίες”

Σχετικά άρθρα

second-generation-toyota-gt-86-scion-fr-s-confirmed_13

Με την δεύτερη γενιά του Toyota GT86 να έχει ήδη επιβεβαιωθεί και το facelift να έχει ήδη παρουσιαστεί, ο σχεδιασμός του μοντέλου –και δεν εννοώ μόνο το παρουσιαστικό- έχει ήδη ξεκινήσει. Τι να περιμένουμε όμως από τους Ιάπωνες; Ο Tetsuya Tada, ο επικεφαλής μηχανικός του “86”, είναι σαφώς ασαφής:

Σίγουρα θα ξεπερνάει τις προσδοκίες των οπαδών γιατί αν λανσάρεις αυτό που θέλουν οι οπαδοί, κανείς δεν εκπλήσσεται ή εντυπωσιάζεται. Οπότε περιμένετε να δείτε, θα σας δώσουμε κάτι που θα είναι πραγματική έκπληξη.

Τι σημαίνει αυτό; Κανείς εκτός της Toyota και της Subaru δεν μπορεί να γνωρίζει. Η προφανής λύση θα ήταν η “υβριδοποίηση” του drivetrain.

Το υβριδικό θα ήταν μέρος της απάντησης αλλά αν λανσάρουμε ένα φυσιολογικό υβριδικό κανείς δεν θα εκπλαγεί.

Ο Tada-san φαίνεται να έχει μία εμμονή με το να εκπλήξει τον κόσμο αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό… ‘Όπως και να έχει πάντως, μην περιμένεις το νέο μοντέλο πριν το 2019-2020. Υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει σωστά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...