Διέρρευσε το νέο Peugeot 3008

Σχετικά άρθρα

peugeot-3008

Ανανέωση: Επίσημο πλέον.

Όπως διάβασες χθες, σήμερα η Peugeot θα παρουσιάσει το νέο 3008 και λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του, διέρρευσε η παραπάνω φωτογραφία, καθώς και μερικές μέσα από τον χώρο που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Peugeot_3008-leaked_03

Όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες, η δεύτερη γενιά του 3008 έχει αποκτήσει crossover εμφάνιση, αφήνοντας πίσω το πολυμορφικό του χαρακτήρα, με την Peugeot να επιδιώκει αύξηση των πωλήσεων του μοντέλου, ειδικά όταν η αγορά διψά για όλο και περισσότερα crossovers. Φορά μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα, λεπτούς προβολείς με LED φώτα ημέρας και χρωμιομένα διακοσμητικά και περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες ώρες που θα μας έρθει το επίσημο δελτίο τύπου.

Peugeot_3008-leaked_02

Το νέο 3008, που θα τοποθετηθεί στην C crossover κατηγορία, θα κατασκευάζεται στην EMP2 πλατφόρμα και θα εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, ενώ αργότερα θα αποκτήσει και plug-in υβριδική έκδοση. Η κίνηση θα μεταφέρεται είτε στον μπροστά, είτε και στους δύο άξονες, με τους κινητήρες να συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Peugeot_3008-leaked_01

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Peugeot 5008

Η Peugeot παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του 5008. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium, την ίδια που φέρει το νέο 3008 και...