Η McLaren δε σκέφτεται ακόμα τους οδηγούς της για το 2017

Σχετικά άρθρα

Alonso-Boullier

Μιας και μπήκαμε στο καλοκαίρι, έχουν ξεκινήσει ήδη να γράφονται οι ηλίθιες φήμες από διάφορους, με στόχο πάντα τη δημοσιότητα, αν κι εμείς γνωρίζουμε ότι, τις περισσότερες φορές, είναι γεννήματα της φαντασίας, γι’ αυτό και τις «πληροφορίες» αυτές δεν τις βλέπεις δημοσιευμένες στο Autoblog.gr. Ελπίζω να έχεις καταλάβει εδώ και χρόνια τη στάση μας απέναντι σε όλα αυτά.

Και πάλι, όμως, όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τις ομάδες, θα συνεχίσουν αν γράφονται διάφορα, κάτι που αφορά τους οδηγούς της McLaren. Το συμβόλαιο του Jenson Button με την ομάδα του Woking ολοκληρώνεται στο τέλος του 2016, και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συνδέσεις με τη Williams, προκειμένου να πάρει τη θέση του Felipe Massa.

Παρά τα όσα γράφονται, η βρετανική ομάδα ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να μιλά με τους οδηγούς της, με τον Eric Boullier να τονίζει ότι δε θέλει να πάρει την προσοχή τους από την πίστα.

Σε καμία περίπτωση δεν ανησυχούμε . Δεν έχουμε ξεκινήσει να συζητάμε τίποτα με τους οδηγούς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, έτσι θα αποσπούσε πολύ την προσοχή από την ομάδα. Θέλω οι οδηγοί να παραμείνουν προσηλωμένοι στην οδήγηση.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...