Η Heineken πιθανή χορηγός δύο ομάδων της F1

Σχετικά άρθρα

Heineken_F1

Η Formula 1 και η τεράστια πολυεθνική εταιρία Heineken πριν μερικές μέρες στο περιθώριο του Καναδικού GP  ανακοίνωσαν την χορηγική τους συνεργασία. Η συνεργασία αυτή, θα συνεχιστεί από την πλευρά της Heineken και με δύο ομάδες της Formula 1. Mην ξεχνάμε όμως, το ποσό της χορηγίας της Heineken στην Formula 1, μιας και αυτό είναι ιλιγγιώδης. Η Heineken θα πληρώσει για τα επόμενα 4,5 χρόνια, 150 εκατομμύρια δολάρια στην Formula 1.

Η Heineken, δια στόματος του διευθυντή της Gianluca di Tondo, ανακοίνωσε, ότι είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Red Bull, ενώ δεν αποκάλυψε ποια θα είναι η άλλη ομάδα. Ο Gianluca di Tondo δήλωσε:

Δεν θα κάνουμε κάποια ουσιαστική χορηγία σε κάποια ομάδα, όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν, θα έχουν ως στόχο, την πρόσβαση στην Formula 1. Θέλω να μπορέσω να φέρω κόσμο μέσα στα γκαράζ των ομάδων και να μιλήσουν όπως μίλησα και εγώ στην Μελβούρνη με τον Jackie Stewart, να περπατήσουν δίπλα με τον Niki Lauda. Θέλω να δώσω στον κόσμο αυτή την εμπειρία.

Είμαστε πολύ κοντά με την Red Bull, μιας και είμαστε από τον ίδιο περίπου χώρο και γνωριζόμαστε καλά. Επίσης σκεφτόμαστε να συνεργαστούμε και μία ακόμα ομάδα, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...