Hamilton: Μπορώ να κερδίσω τον αγώνα

Σχετικά άρθρα

Archivnummer: D303364

Ο πρωταθλητής πραγματοποίησε χθες μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του, κάνοντας πολλά λάθη στις κατατακτήριες δοκιμές για το grand prix στο Μπακού. Ο Hamilton θα εκκινήσει από την πέμπτη σειρά του grid, όμως δεν αποκλείει ακόμη και τη νίκη, αφού σε όλες τις προηγούμενες διαδικασίες πραγματικά πετούσε.

Σε αυτή του την προσπάθεια θα έχει δυο πολύ σημαντικές βοήθειες: Αρχικά την χάραξη της πίστας, που ευνοεί το μονοθέσιο της Mercedes, αλλά και την πιθανή εμφάνιση του αυτοκινήτου ασφαλείας, που θα μπορούσε να μειώσει τις διαφορές σε κομβικό σημείο του αγώνα. Βέβαια, για να μπορέσει ο Lewis να εκμεταλλευτεί τέτοιες καταστάσεις, γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο ξεκίνημα του αγώνα.

Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς το παρελθόν, όσο τσαντισμένος κι αν είσαι. Έχω μια καλή ευκαιρία στον αγώνα, έχω ένα καλό αυτοκίνητο και καλό ρυθμό. Έτσι, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε “καθαροί” στον αγώνα και να μην εμπλακούμε στα λάθη των άλλων ή να κάνουμε οι ίδιοι λάθη, τότε θα πρέπει να είμαστε σε θέση να πάρουμε κάποιους καλούς βαθμούς. Αλλά, δεν είναι αδύνατο ακόμα και να κερδίσω από εκεί πού είμαι.

Πιστεύω ότι τα αυτοκίνητα ασφαλείας μπορούν να είναι ευλογία για μένα. Όπως είδατε και στο GP2, είναι μακρύς ο δρόμος για την πρώτη στροφή, οπότε αυτό θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αλλά πρέπει να στρίψω (καθαρά) στην πρώτη στροφή.

Εσύ θα πόνταρες σε νίκη του Lewis από τη δέκατη θέση;

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...