Το νέο Citroen C3 θα παρουσιαστεί στις 29 Ιουνίου

Σχετικά άρθρα

662473

Η Citroen την επόμενη Τετάρτη στις 29 του μηνός θα παρουσιάσει το νέο C3, δίνοντας και ένα teaser video. Η τρίτη γενιά του C3 θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο και θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της τωρινής γενιάς του Peugeot 208, έχοντας παρόμοιες διαστάσεις με το μοντέλο που βρίσκεται σήμερα στην αγορά, αλλά θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους.

Σχεδιαστικά θα αντλεί στοιχεία από τα C4 Cactus και C4 Picasso, θα διαθέτει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και στο κέντρο της κονσόλας θα φιλοξενεί την 7″ οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Κάτω από το καπό του θα προσφέρεται με turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τριών και τεσσάρων κυλίνδρων, που θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα συναντάμε τον 1.6 BlueHDi με 75, 99 και 120 άλογα, όπως και τον 1.200αρη βενζίνης απόδοσης 82 και 110 ίππων.

Οι πωλήσεις του νέου Citroen C3 θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη πριν το τέλος του έτους.

https://www.youtube.com/watch?v=_q3FRrYRzPg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...