Η επόμενη αναβάθμιση της Renault θα είναι στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Renault F1 Power Unit

Στο GP της Ιαπωνίας αναμένεται να έρθει η δεύτερη αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα της Renault. Η ομάδα της Red Bull εξέφρασε την αισιοδοξία της, ότι με αυτή την αναβάθμιση της Renault θα έχει και σημαντική αγωνιστική άνοδο. Η πρώτη αναβάθμιση του κινητήρα της Renault ήρθε στο Μονακό, δείχνοντας αμέσως, ότι η Γαλλική εταιρεία είχε κάνει τεράστιο άλμα εξέλιξης με την χρήση ελάχιστων μαρκών.

Η Renault έχει χρησιμοποιήσει μόλις 11 μαρκών, κάτι που σημαίνει ότι έχει ακόμα το αστρονομικό ποσό των 21 μαρκών για εξέλιξη μέσα στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Renault Sport F1

Ας περάσουμε, όμως, στο τι δήλωσε ο Christian Horner για όλα αυτά:

Πιστεύω ότι θα έρθει στην Ιαπωνία. Θα πρέπει να μιλήσουμε με την Renault πρώτα, αλλά αυτό θα μας υποδείξουν και αυτοί. Νομίζω, ότι βρήκαν μία σωστή κατεύθυνση πάνω στην εξέλιξη του κινητήρα και σύντομα θα δούμε μεγάλη πρόοδο.

Από την άλλη, ο Daniel Ricciardo ανέφερε για τον κινητήρα της Renault:

Σίγουρα έχουν κάνει βήματα προόδου φέτος μιας και είμαστε σε θέση να είμαστε ανταγωνιστικοί στην ευθεία.  Συμβιβαζόμαστε κυρίως όμως στις στροφές με μεσαία ή μικρή ταχύτητα.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr