13χρονος με 918 Spyder κοντράρεται με το Ford GT του πατέρα του

Σχετικά άρθρα

13-year-old-porsche-918-spyder-driver-drag-races-ford-gt-driven-by-his-father-109053-7

Οι πατεράδες petrolheads μεγάλωσαν, κάναν παιδιά και μεταδίδουν το πάθος τους σε αυτά, τα παιδιά αρέσκονται στο να παίζουν με αυτοκινητάκια άλλωστε, πόσο δε μάλλον όταν ο μπαμπάς έχει συλλογή από supercars!

Όπως θα δεις στο τέλος του άρθρου, εν προκειμένω το παιχνίδι πατέρα-υιού με τα αυτοκίνητα περιλαμβάνει ρολαριστή κόντρα στο μισό μίλι μεταξύ Porsche 918 Spyder και Ford GT.

Ο πιτσιρικάς εν ονόματι Steven, έχει πάρει στα σοβαρά τα παιχνίδια του πατέρα του, Armik Anghakhani, μιας και κυνηγάει διάφορα drag records, με το τελευταίο να είναι τα 272,8 χλμ/ώρα ταχύτητα εξόδου στο μισό μίλι με μια McLaren 650S.

Όπως μαθαίνουμε, o Armik ασχολείται με την συμβουλευτική επιχειρήσεων για να μπορεί να διατηρεί αυτό το ιπποφορβείο. Σίγουρα κι εσύ θα ήθελες να είσαι στην θέση του Steven ή μήπως καλύτερα του Armik (ναι, αυτή που βλέπεις είναι η σύζυγος!);

Και τα 2 supercars είναι stock και το αποτέλεσμα να φαίνεται αναμενόμενο, με την Porsche να υπερισχύει κατά κράτος σε ισχύ και ροπή, το ερώτημα όμως είναι κατά πόσο!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...