Επίσημο: Ανανέωσε με τη Mercedes o Rosberg

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg, Toto Wolf, MERCEDES AMG PETRONAS, F1 ; Nico Rosberg, Toto Wolf, MERCEDES AMG PETRONAS, F1;

Όπως μας είχε προϊδεάσει και ο Niki Lauda πριν κάτι εβδομάδες, η Mercedes AMG Petronas και ο Nico Rosberg ανανέωσαν επίσημα τη συνεργασία τους και επέκτειναν το συμβόλαιο τους για ακόμα δύο αγωνιστικές σεζόν.

Ο Γερμανός είναι μέλος της ομάδας από το Brackley από το 2009 και όλα αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει 25 pole positions, 19 ταχύτερους γύρους, 19 νίκες, έχοντας και 47 podiums.

Rosberg_new_contract_signed

Φέτος, ο 31χρονος έχει τη καλύτερη του ευκαιρία να γευτεί τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη διαφορά του από τον teammate του να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Με την ανανέωση αυτή, το οδηγικό δίδυμο της Mercedes θα παραμείνει το ίδιο μέχρι το τέλος της σεζόν Formula 1 του 2018. Το ποσό του συμβολαίου του Rosberg δεν έγινε γνωστό, με τις διαπραγματεύσεις του να της είχε αναλάβει ο Gerhard Berger.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

We are delighted to announce that the Mercedes AMG Petronas Formula 1 Team has signed a two-year contract extension with Nico Rosberg for the 2017 and 2018 Formula One seasons.

Nico has been a core member of the Silver Arrows since the team returned to the sport in 2010 and has played a crucial role in the team’s success in that time.

He has scored 19 Grand Prix wins and 25 pole positions so far with Mercedes-Benz and is currently leading the Drivers’ World Championship.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα