Στα δικαστήρια Mercedes και McLaren για έναν μηχανολόγο

Σχετικά άρθρα

boultot

Μπορεί μετά το πέρας του αγώνα της Γερμανίας η Formula 1 να έχει μπει θεωρητικά σε καλοκαιρινό mood, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ο λόγος είναι μία δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Mercedes και McLaren για την υπογραφή ενός μηχανικού, του Loic Serra.

Η McLaren στο πλαίσιο του χτισίματος μιας δυνατής ομάδας με απώτερο σκοπό να ξανά γίνει ανταγωνιστική, συμφώνησε πρόσφατα με τον επικεφαλής απόδοσης μονοθεσίου της Mercedes, Loic Serra. Όμως, παρότι ο Serra υπέγραψε δεσμευτική σύμβαση με τη McLaren για να ενταχθεί στην ομάδα, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και θα παραμείνει στην Mercedes.

Αυτό φυσικά έχει προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των δύο ομάδων, με τη McLaren να υποψιάζεται ότι η Mercedes έχει δελεάσει τον Serra να σπάσει το συμβόλαιο του. Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα, αλλά επιβεβαίωσε ότι Serra παρέμεινε στην ομάδα του.

Από την άλλη, εκπρόσωπος της McLaren, δήλωσε:

Το θέμα είναι αντικείμενο δικαστικής διαδικασίας και δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή.

Η McLaren είναι γνώριμη με τέτοια περιστατικά, καθώς το 2014 είχε κάνει μια ανάλογη συμφωνία με τον αεροδυναμιστή Dan Fallows, αλλά αυτός τελικά παρέμεινε στη Red Bull Racing. Τότε, όμως, οι ομάδες δεν είχαν προσφύγει στα δικαστήρια, καθώς το θέμα λύθηκε μέσω συζητήσεων ανάμεσα στους Ron Dennis και Christian Horner.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...