Αναβαθμισμένος κατά 5 μάρκες ο κινητήρας της Mercedes στο Spa

Σχετικά άρθρα

Mercedes

Οι ομάδες συνηθίζουν να φέρνουν αναβαθμίσεις στον πρώτο αγώνα μετά την καλοκαιρινή διακοπή, που είναι κατά κανόνα το Βελγικό Grand Prix. Εκτός από τις αναβαθμίσεις, όμως, στην αεροδυναμική, υπάρχουν και τα μηχανολογικά κομμάτια, όπως ο κινητήρας. Η McLaren έχει μαζί της έναν αναβαθμισμένο Honda RA616H, αλλά η βρετανική ομάδα δεν είναι η μοναδική.

Η Mercedes, προκειμένου να ξεκινήσει δυναμικά το δεύτερο μισό, επέλεξε να έχει στο Spa έναν αναβαθμισμένο κινητήρα, για τον οποίο έχει ξοδέψει 5 μάρκες. Είναι άγνωστο ποια στοιχεία του power unit έχουν βελτιωθεί, ενώ ενδέχεται ο Lewis Hamilton να λάβει επιπλέον θέσεις στην εκκίνηση της Κυριακής, καθώς είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει κι άλλα επιπλέον νέα εξαρτήματα.

Για την ώρα, μόνο οι οδηγοί της Mercedes έχουν την συγκεκριμένη αναβάθμιση, αφού οι πελατιακές ομάδες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη αλλαγή εξαρτημάτων στα power units τους, προκειμένου να μην λάβουν κάποια ποινή. Στη συνέχεια, μπορείς να δεις πόσες μάρκες έχουν μείνει στον κάθε κατασκευαστή.

  • Mercedes: 6 μάρκες
  • Ferrari: 3 μάρκες
  • Renault: 21 μάρκες
  • Honda: 3 μάρκες
ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...