Η Tesla διαψεύδει την παρουσία του Model 3 στην έκθεση Παρισιού

Σχετικά άρθρα

tesla-model-3

Την ώρα που η Tesla τοποθετεί τις τελευταίες πινελιές στο Model 3 μετά την παρουσίαση του τον περασμένο Μάρτιο , οι διοργανωτές της έκθεσης του Παρισιού ανακοίνωσαν πως το “πιο προσιτό μοντέλο του κατασκευαστή” θα δώσει το παρόν στην έκθεση στις αρχές Οκτωβρίου.

Ωστόσο, αμέσως μετά, η δημοσίευση κατέβηκε από το σάιτ της έκθεσης, με εκπρόσωπο της Tesla να αναφέρει πως είχε ανέβει λανθασμένα. Σε ερώτηση αν η εταιρία τελικά σκοπεύει να φέρει το αυτοκίνητο στην έκθεση, ο ίδιος εκπρόσωπος αρνήθηκε να απαντήσει.

Υπενθυμίζουμε πως o Elon Musk είχε ανακοινώσει τον Ιούνιο πως η έκδοση παραγωγής του Model 3 ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση της πριν το τέλος του έτους σε κάποιο “μεγάλο” event, έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα τελικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Ως τώρα γνωρίζουμε πως θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία του να ανέρχεται έως τα 350 χιλιόμετρα.

Οι προ-παραγγελίες του Model 3 έχουν ξεπεράσει τις 375.000 και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος, όπου θα κατασκευαστούν από 100.000 ως 200.000 αυτοκίνητα ετησίως. Μέσα στο 2018 η εταιρία σκοπεύει να κατασκευάσει 500.000 αυτοκίνητά, ενώ ως το τέλος της δεκαετίας θέλει να έχει πουλήσει 1.000.000 οχήματα από το σύνολο της γκάμας της.

ΠηγήElectrek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...