Το The Grand Tour θα κάνει όσα δεν μπόρεσε το νέο Top Gear

Σχετικά άρθρα

landscape-1465219184-clarkson-hammond-may-the-grand-tour

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από το επεισοδιακό διαζύγιο του Jeremy Clarkson και του BBC και η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές έδειξε να υποχωρεί κάπως μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώτου.

Το γεγονός όμως ότι η πρεμιέρα του The Grand Tour πλησιάζει, μαζί φυσικά με το γεγονός ότι τον Clarkson ακολούθησαν οι James May, Richard Hammond και ο εκτελεστικός διευθυντής Andy Wilman, ωθεί και πάλι τις δύο πλευρές στις επάλξεις.

Αρκετοί από τους τηλεθεατές που έμειναν πιστοί στο Top Gear το έκαναν γιατί ουσιαστικά ως τώρα δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Αυτό όμως αλλάζει από τον προσεχή Νοέμβριο και ο LeBlanc και οι συνεργάτες του θα έχουν να αντιμετωπίσουν την τριάδα του “πρώτου” Top Gear, κάτι που μόνο εύκολο δε θα είναι.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες και κάποια trailers που έχουμε δει, το Grand Tour μάλλον θα είναι πολύ πιο κοντά στο να χαρακτηριστεί ως ο συνεχιστής του αρχικού Top Gear. Παρ’ όλο που οι αντικαταστάτες των Clarkson, Hammond και May προσπάθησαν να κρατήσουν την αρχική συνταγή όσο πιο αναλλοίωτη γινόταν, από το Top Gear λείπει το βασικό χαρακτηριστικό: οι 3 τρελάρες με τις τόσο διαφορετικές προσωπικότητες.

Έτσι αυτά που μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα εκπομπή είναι γυρίσματα σε όλο τον κόσμο, διάφορων ειδών “ανοησίες” από τους 3 πρωταγωνιστές αλλά και πολλές διασημότητες του Hollywood και όχι μόνο ως καλεσμένους. Υπενθυμίζουμε πως ο Brad Pitt ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του ως guest στο πρώτο επεισόδιο του νέου Top Gear και αντικαταστάθηκε από τον Jesse Eisenberg.

Κάποιοι από τους καλεσμένους που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο Grand Tour είναι ο Matt Damon και η Charlize Theron, με πολλούς ακόμα σταρ του ίδιου βεληνεκούς να αναμένονται στην πρώτη χρονιά του show. Κάτι μου λέει βέβαια πως το Grand Tour δε χρειαζόταν όλους αυτούς για να ξεπεράσει το Top Gear σε τηλεθέαση, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε και κακό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr