Spotawheel: Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης

Σχετικά άρθρα

spotmechanic

Την Spotawheel την γνωρίσαμε μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που αλλάξει τον τρόπο που πουλάμε και αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο. Εδώ μπορείς να διαβάσεις τα πάντα γι’αυτή, και πλέον η υπηρεσία που σχεδιάστηκε με μόνο σκοπό να εξαλείψει την ανασφάλεια κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, παρέχοντας μεταξύ άλλων 7 ημέρες επιστροφής χρημάτων για οποιοδήποτε λόγο, για κάθε αυτοκίνητο, παρέχει πλέον στους πελάτες της, τη δυνατότητα της τραπεζικής χρηματοδότησης, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά.

Μέσα σε μόλις 6 μήνες λειτουργίας η Spotawheel έχει ήδη αποκτήσει ένα φανατικό κοινό, βοηθώντας πάνω από 2.500 ανθρώπους να αγοράσουν ή να πουλήσουν το επόμενό τους αυτοκίνητο. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου, η Spotawheel προσφέρει στους φίλους της την ευκαιρία να αγοράσουν ένα από τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που θα βρουν στο online showroom με 8,5% επιτόκιο (το χαμηλότερο της αγοράς – πλέον εισφοράς 0,6% βάσει Ν. 128/75), μηδενική προκαταβολή και χωρίς έξοδα φακέλου!

Μέσα από το spotawheel.gr θα βρεις λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε όχημα, φωτογραφικό υλικό και βίντεο καθώς και το πόρισμα του κορυφαίου τεχνικού ελέγχου 180 σημείων της Spotmechanic. Μάλιστα μπορείς να κλείσεις ένα test drive online και αν σου αρέσει, τότε μπορείς να αγοράσεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει, πλέον και με προνομιακή χρηματοδότηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...