Η Spotawheel πρωτοπορεί ξανά στην ελληνική αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων παρέχοντας μέχρι και 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση για όλα τα οχήματα του στόλου της. Με δεδομένη τη γραπτή τεχνική αναφορά 180+ σημείων και το δικαίωμα επιστροφής 7 ημερών, η 5-ετής Εγγύηση της Spotawheel εξανεμίζει κάθε φοβία ή ανασφάλεια του Έλληνα καταναλωτή κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ο CEO και ιδρυτής της Spotawheel, Χάρης Αρβανίτης δήλωσε:

Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε διαχειριστεί δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα και έχουμε εκτεταμένα δεδομένα των προβλημάτων που προκύπτουν. Η 5ετής εγγύηση είναι αποτέλεσμα πολυετούς ανάλυσης, αναδεικνύοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο το πλεονέκτημα των Spotawheel αυτοκινήτων έναντι της υπόλοιπης αγοράς.

Η Δωρεάν γραπτή Εγγύηση της Spotawheel καλύπτει όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου για έως και 5 χρόνια, ενώ είναι πλήρως μεταβιβάσιμη σε επόμενο ιδιοκτήτη. Στην ουσία, ο αγοραστής όχι μόνο εξοικονομεί το κόστος μιας τέτοιας εγγύησης που τιμολογείται στην αγορά έως και 3.500 ευρώ, αλλά κρατάει ψηλά και την αξία του αυτοκινήτου του σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του!

Στο online showroom της Spotawheel, στο www.spotawheel.gr, φιλοξενούνται κορυφαία μεταχειρισμένα με λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο, αναλυτική αναφορά ελέγχου και πλέον έως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!

 • freedoom1013

  Σίγουρα υπάρχουν μικρά γράμματα πίσω από αυτό. Συγκεκριμένα:
  Το αυτοκίνητό μου, AR Giulietta, το αγόρασα καινούριο με 2-ετή εγγύηση κατασκευαστή. Πείτε πχ ότι το παίρνει η Spot a wheel να το πουλήσει, θα του παρέχει περισσότερη εγγύηση από την ίδια την AR;

 • το ΕΩΣ και 5 χρονια πως το μεταφραζουμε στην πραξη ????
  πληρωνω κατι εξτρα για να το εχω ??? ισχυει για τα πιο ακριβα αυτοκινητα ??? ειναι συνδιασμος της εργοστασιακης εγγυησης πχ εχει 6 χρονια εγγυηση…αλλα οταν το αγοραζω εγω εχει αλλα 3 οποτε η σποτγουιλ μου δινει αλλα2 ???

  • Γεια σας! Ζητούμε συγγνώμη για την τρομερά καθυστερημένη διευκρίνηση, μπορείτε να βρείτε όλες τις απαντήσεις για την 5-ετή εγγύηση σε αυτό το link: https://www.spotawheel.gr/warranty

 • Tony T

  από προσωπική εμπειρία θα τους έβαζα ένα 6αρι με πολύ επιείκεια……

  καλή υπηρεσία για τα βλαχάκια σαν εμένα από την επαρχία αλλά έως εκεί…..

 • έχει ένα evo Χ ασημί εκεί και ένα sti λευκό. και σε αυτά πενταετή εγγύηση; πώς;