Η Honda προετοιμάζεται για την συνεργασία με δεύτερη ομάδα

Σχετικά άρθρα

Honda F1

Ο αποκλειστικός πελάτης της Honda θέλει να συνεχίσει να είναι η McLaren. Η βρετανική ομάδα θεωρεί ότι μόνο ως εργοστασιακή ομάδα μπορεί να ανέβει στην κορυφή, γι’ αυτό και στέκεται απέναντι σε οποιαδήποτε νέα συνεργασία της ιαπωνικής εταιρείας. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κανένα πραγματικό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, ωστόσο η Honda οφείλει να είναι προετοιμασμένη για οποιοδήποτε σενάριο.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η βάση της στο Milton Keynes της Αγγλίας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες για την κατασκευή κινητήρων για δεύτερη ομάδα. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τον επί κεφαλής της Honda Motorsport, Yusuke Hasegawa. Ο Ιάπωνας πιστεύει ότι η σημερινή κατάσταση θα αλλάξει σε έναν περίπου χρόνο, προκειμένου να αποκτήσει και δεύτερο πελάτη, πέρα από τη McLaren που είναι ουσιαστικά η εργοστασιακή της ομάδας.

Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για να παρέχουμε τους πόρους μας σε μια άλλη ομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε αυτού του τύπου ο κατασκευαστής. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε περισσότερους πόρους και καλύτερη οργάνωση. Ίσως στο τέλος του επόμενου χρόνου, πρέπει να λέμε ότι είμαστε έτοιμοι για να ετοιμάσουμε κινητήρα για μία άλλη ομάδα, έτσι θα προετοιμάσουμε τον οργανισμό. Έτσι, αν αποφασίσουμε να ετοιμάσουμε έναν δεύτερο κινητήρα για μία δεύτερη ομάδα, θα πρέπει να προσλάβουμε κόσμο, τους μηχανικούς. Έχουμε πολλά αναξιοποίητα γραφεία γι’ αυτούς.

Οι μηχανικοί της Honda συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά για έναν πιο ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα, έχοντας πετύχει σημαντική βελτίωση φέτος. Όμως, ο Hasegawa παραδέχεται πως ο RA616H είναι ακόμα πίσω από τα power units της Ferrari και Renault, αλλά είναι καλύτερος από τον περσινό κινητήρα της Scuderia, ο οποίος χρησιμοποιείται φέτος από την Toro Rosso.

Ο κινητήρας μας είναι λίγο καλύτερος από τον περσινό κινητήρα της Ferrari, ωστόσο είμαστε ακόμα μακριά από τη Renault και τη Ferrari. Υπάρχει μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Βασικά, όλοι με ρωτούν αν μπορεί η Honda να προμηθεύσει κινητήρες, αλλά είναι απλά chatting. Από συγκεκριμένη επιχειρηματική άποψη, όχι, δεν υπάρχει κάτι.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr