Η Renault σταμάτησε τη παραγωγή της 2ης γενιάς του Clio στην Αργεντινή

Σχετικά άρθρα

ultimo-clio

H Renault σταμάτησε την παραγωγή της δεύτερης γενιάς του Clio, στο εργοστάσιο της Santa Isabel, στη Κόρδοβα της Αργεντινής, όπου το κατασκεύαζε από το 2000, με διάφορα ονόματα, για λογαριασμό των αγορών της Λατινικής Αμερικής.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, αλλά οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ανέβασαν την παραπάνω φωτογραφία, που βλέπουμε να κάθονται μπροστά από το σασί του αυτοκινήτου, κρατώντας μια επιγραφή η οποία αναγράφει, 549.948. Το τελευταίο Clio.

15698153131_63d47368a7_b

Στη θέση του θα ξεκινήσει σύντομα η παραγωγή του Kwid. Η δεύτερη γενιά του Clio είναι ένα από τα παλιότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Αργεντινή, με το συγκεκριμένο εργοστάσιο να φιλοξενεί από του χρόνο και την παραγωγή των τριών pickup της συμμαχίας Renault-Nissan και Mercedes, δηλαδή των Alaskan, Navara NP300 και GLT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...