Η ηλεκτρική Corvette της Genovation στη παραγωγή το 2019 με αξία 750.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

genovation_xe_corvette

H Genovation Extreme Electric (εν συντομία GXE) το περασμένο καλοκαίρι έπιασε με μια ηλεκτρική Chevrolet Corvette προηγούμενης γενιάς, απόδοσης 700 ίππων και περισσότερα από 815 Nm ροπής, την ταχύτητα των 205,6 μιλίων/ώρα, 330,88 χλμ/ώρα, 30 χλμ/ώρα περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ της.

Η αμερικάνικη εταιρία είναι έτοιμη να προσφέρει την αντίστοιχη μετατροπή για την Chevrolet Corvette C7 Grand Sport, την οποία θα βγάλει στην παραγωγή σε μόλις 75 μονάδες. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται το τρίτο τρίμηνο του 2019, με τους υποψήφιους πελάτες να πρέπει να δίνουν προκαταβολή 250.000 δολαρίων, για να δίνουν επιπλέον μισό εκατομμύριο για να κάνουν δικό τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η Genovation αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με μια μπαταρία 44 kWh, δίνοντας αυτονομία 240 χιλιομέτρων, με την ηλεκτρική Corvette να είναι ικανή να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...