Αυτό είναι το μικρό SUV της MG

Σχετικά άρθρα

mg

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του MG ZS, του νέου μικρού αυτοκινήτου της MG που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Guangzhou.

mg-zs-1

Το αυτοκίνητο διαφέρει αρκετά από τον “μεγάλο αδερφό”, το GS μιας και υιοθετεί πιο τολμηρές γραμμές, με την MG να αναφέρει ότι στόχος της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας είναι να δώσει μία πιο upmarket αύρα στο αυτοκίνητο.

mg-zs-6

Το νέο, μικρό SUV της MG, θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Guangzhou στην Κίνα, στις 18 Νοεμβρίου, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στην Κίνα μέσα στο 2017, με το λανσάρισμα του στην αγορά της Ευρώπης να μην γίνεται πριν το 2019. Προς το παρόν δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τα μηχανικά του, αλλά ακούγεται πως θα μοιράζεται τους κινητήρες του με το GS – συμπεριλαμβανομένου φυσικά του υπερτροφοδοτούμενου 1500άρη απόδοσης 168 ίππων και 250 Nm ροπής. Επίσης θα υπάρχει και ένας τρικύλινδρος 1.000αρης κινητήρας απόδοσης, αλλά και ένας 1.500αρης απόδοσης 130 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Νέο MG3

Το νέο MG3 παρουσίασε σήμερα η εταιρία. Όντας το πρώτο πλήρως υβριδικό μοντέλο της MG, το αυτοκίνητο συνδυάζει έναν 1.500άρη κινητήρα βενζίνης που λειτουργεί...