Πωλούνται ένα Lykan Hypersport και ένα Fenyr SuperSport

Σχετικά άρθρα

Lykan Hypersport for sale (2)

Ένα από τα επτά Lykan Hypersport πωλείται στο Dubai από την αντιπροσωπεία Alain Class Motors. To Lykan Hypersport μηχανικά φορά έναν 3,7 twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα της RUF τοποθετημένο στο πίσω μέρος απόδοσης 770 ίππων με 1.000 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο, με τα τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 395 χλμ/ώρα. Η W Motors περιγράφει το LykanHypersport ως το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο hypercar του κόσμου και φορά LED φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό διαθέτει έντονο γωνιώδη σχεδιασμό με το κοντέρ του να αποτελείται από μια πλήρως λειτουργική ολογραφική οθόνη. Επίσης συναντάμε δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές, δύο μεγάλες οθόνες στο κέντρο και στο κάτω μέρος του ταμπλό, διακοσμητικά από carbon, τιτάνιο και πολύτιμες πέτρες, με τον ιδιοκτήτη να παίρνει δώρο ένα ειδικό ρολόι Cyrus Klepcys κόστους 200.000 δολαρίων.

W_Motors_Fenyr_SuperSport_03

Η ίδια αντιπροσωπεία πουλά και ένα Fenyr SuperSport. Το αραβικό supercar διαθέτει σώμα από carbon, σωληνωτό σασί από αλουμίνιο και ζυγίζει 1.200 κιλά. Κίνηση παίρνει από έναν twin-turbo 4.0-λίτρων boxer εξακύλινδρο κινητήρα της Ruf απόδοσης 900 ίππων με 1.200 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 400+ χλμ/ώρα, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,7 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον στα χαρτιά. Μόλις 25 μονάδες θα περάσουν στη παραγωγή, με το αυτοκίνητο να έχει εξελιχθεί από κοινού με την Magna Steyr, ενώ ο σχεδιασμός του είναι αποτέλεσμα του ιταλικού οίκου StudioTorino.

Τόσο το Lykan Hypersport όσο και το Fenyr SuperSport είναι ολοκαίνουργια, με το κοντέρ τους να γράφει 0 χλμ, με την αντιπροσωπεία να μην ανακοινώνει τις τιμές πώλησης τους. Να θυμίσω μόνο πως η W Motors πουλούσε το Lykan Hypersport έναντι του ποσού των 3,4 εκατ. δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...