Μια υπέροχη Porsche 911 R στο σφυρί

Σχετικά άρθρα

Η Porsche 911 R δεν χρίζει αμφισβήτησης πως είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο, αν εξαιρέσεις τις εξωφρενικές τιμές που ζητούν οι τυχεροί που πρόλαβαν και την αγόρασαν από το εργοστάσιο και αποφάσισαν να την πουλήσουν μερικούς μήνες μετά.

Μια από αυτές είναι και η συγκεκριμένη που θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s τον Φεβρουάριο του 2017 στο Παρίσι. Είναι βαμμένη σε Slate Grey χρώμα, με ασημί λεπτομέρειες και κίτρινα γράμματα, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στον Steve McQueen.

Είναι η 967 η από τις 991 μονάδες που κατασκεύασε η Porsche και επί του παρόντος ο οίκος δημοπρασιών δεν έχει δώσει την εκτίμησή του για το ποσό που θα πουληθεί το αυτοκίνητο. Ωστόσο έκανε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της έχει αποφασίσει το 25% των χρημάτων από την πώλησή της, να δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Gustave Roussy, που κάνει έρευνες στην θεραπεία του παιδικού καρκίνου.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...