Ετοιμάζει 12 μοντέλα μέχρι το 2026 η Faraday Future, η ναυαρχίδα θα κοστίζει 200.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Στις 3 Ιανουαρίου, κατά την press day της CES του 2017, θα γίνουν τα πολυαναμενόμενα αποκαλυπτήρια του πρώτου μοντέλου της Faraday Future στο Las Vegas, το οποίο τελευταία μας έχει teasάρει ποικιλοτρόπως.

Σύμφωνα με το Reuters, το “Project 91,” όπως είναι η εσωτερική του ονομασία, θα έχει τιμή από 150.000 μέχρι 200.000 δολάρια, αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2018, και να κυκλοφορήσει στους δρόμους αμέσως μετά.

Το μοντέλο θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της εταιρίας, και θα είναι ένα μεγάλο, πολυτελές όχημα, ίσως στο σχήμα ενός crossover, παρόμοιο με το Tesla Model X. Θα κατασκευάζεται πάνω στην VPA (Variable Platform Architecture) πλατφόρμα της εταιρίας, διαθέτοντας μπαταρία 98 kWh, 15% μεγαλύτερη χωρητικότητα από την 85kWh μπαταρία του Tesla Model X.

Ένα δεύτερο, πιο προσιτό, μοντέλο θα ακολουθήσει έναν χρόνο αργότερα, με την κωδική ονομασία να είναι “Project 81”. Αυτό τιμολογιακά θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Tesla Model S και Model X, όντας ένα μεσαίο crossover. Τέλος, το 2020 θα ακολουθήσει ένα ακόμα πιο φθηνό μοντέλο, με την Faraday Future να έχει μεγαλεπήβολα πλάνα για το μέλλον, καθώς έχει σχεδιάσει να παρουσιάσει 12 μοντέλα μέχρι το 2026.

Στις σχετικές ειδήσεις, σύμφωνα με το The Verge, η Future Faraday έχασε ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της, τον “global” CEO της.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα