Προθεσμία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου έχει η Manor

Σχετικά άρθρα

Τα αδύνατα δυνατά για την εξεύρεση λύσης κάνει η Manor. Η Just Racing Services Ltd είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται τη βρετανική ομάδα και πλέον ακόμα και αυτή βρίσκεται υπό τη διαχείριση της FRP, με τους υπεύθυνους να έχουν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους, καθώς η προθεσμία για την εύρεση λύσης λήγει στις 20 Ιανουαρίου.

Αυτός τουλάχιστον είναι ο ισχυρισμός του Motorsport.com, που υποστηρίζει ότι οι διαχειριστές έχουν μόνο μερικές μέρες μπροστά τους, αν θέλουν η ομάδα να δώσει το παρών στο Αυστραλιανό Grand Prix, στις 24-26 Μαρτίου. Το πρόβλημα δε φαίνεται να είναι το μονοθέσιο, καθώς λέγεται ότι αυτό είναι σε αρκετά καλό επίπεδο ανάπτυξης.

Το ζήτημα είναι πως έχουν παγώσει όλες οι δαπάνες της εταιρείας, κάτι που ισχύει μέχρι να βρεθεί ο επενδυτής. Η κατάσταση θυμίζει τα τέλη του 2014 και τις αρχές του 2015, όπου η τότε Marussia δεν πήρε μέρος στους τρεις τελευταίους αγώνες του 2014. Έπειτα, η ομάδα μετονομάστηκε σε Manor, ταξίδεψε στην Αυστραλία, δίχως τελικώς να πάρει μέρος στο Grand Prix.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα