Ένα πρόβλημα στο ABS και το σύστημα ηλεκτρονικής ευστάθειας (ESP) των οχημάτων, κατά την ενεργοποίηση των εν λόγω συστημάτων μπορεί να “προκαλέσει απώλεια ελέγχου του οχήματος”, σύμφωνα με την ειδοποίηση ανάκλησης της Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA) που περιλαμβάνει 135.683 οχήματα του Volkswagen Group στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τα μοντέλα Golf (ακόμη και τα GTI), Jetta, Eos και Audi A3, τα οποία έχουν κατασκευαστεί το 2009 και 2010.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το ακριβές χρονοδιάγραμμα της ανάκλησης, αν και για επιδιόρθωση του προβλήματος έχει γίνει ήδη λόγος ότι θα γίνεται δοκιμή του συστήματος και ενημέρωση του λογισμικού της μονάδας ABS.

Είναι η δεύτερη φορά που το Group προβαίνει σε αυτή την κίνηση, απ;o τον περασμένο Οκτώβρη που είχε και πάλι ζητήσει την ανάκληση 140.000 crossover της Audi, εξαιτίας διαρροών καυσίμου.

 • anagnwsths

  Όταν τους έκραζα , ο άνθρωπος της Kosmocar μου έλεγε για τυχαίο περιστατικό. Το χαρτί με την εσωτερική ανάκληση υπάρχει απο το 12 νομίζω

 • Smartass

  Κάτι καλόπαιδα που πιπιλούσαν την καραμέλα ή γλυφιτζούρι με τα κολλημένα πεντάλ του γκαζιού της τουότα που είναι;;
  Περιμένω τα σχόλιά τους με μεγάλο ενδιαφέρον!!!
  ;)

 • hellboy

  ΣΟΚ…….. ΑΜΟΚ……… δεν περιγραφω αλλο……..
  ξεκινησε και η vw ανακλησεις?! πως και ετσι?! τυχαιο γεγονος και μονο για να χαλαρωσουν τα πραματα στην αμερικη……. γιατι στην ευρωπη δεν κανει την ιδια ανακληση………………………………-_-