Ανάκληση 135.000 οχημάτων της Volkswagen στις ΗΠΑ λόγω ABS/ESP

Σχετικά άρθρα

Ένα πρόβλημα στο ABS και το σύστημα ηλεκτρονικής ευστάθειας (ESP) των οχημάτων, κατά την ενεργοποίηση των εν λόγω συστημάτων μπορεί να “προκαλέσει απώλεια ελέγχου του οχήματος”, σύμφωνα με την ειδοποίηση ανάκλησης της Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA) που περιλαμβάνει 135.683 οχήματα του Volkswagen Group στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τα μοντέλα Golf (ακόμη και τα GTI), Jetta, Eos και Audi A3, τα οποία έχουν κατασκευαστεί το 2009 και 2010.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το ακριβές χρονοδιάγραμμα της ανάκλησης, αν και για επιδιόρθωση του προβλήματος έχει γίνει ήδη λόγος ότι θα γίνεται δοκιμή του συστήματος και ενημέρωση του λογισμικού της μονάδας ABS.

Είναι η δεύτερη φορά που το Group προβαίνει σε αυτή την κίνηση, απ;o τον περασμένο Οκτώβρη που είχε και πάλι ζητήσει την ανάκληση 140.000 crossover της Audi, εξαιτίας διαρροών καυσίμου.

Πηγήnhtsa.gov

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...