Τα περισσότερα αυτοκίνητα της Cadillac έχουν ήδη κάποια χρόνια στην αγορά, για αυτό η εταιρεία ετοιμάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματα της, για την αντικατάσταση τους. Η γκάμα της αναμένεται να μεγαλώσει με νέα μοντέλα, ενώ θα αλλάξει η ονοματολογία σε κάποια από τα τωρινά. Οι αγοραστές σε όλο τον κόσμο δείχνουν την προτίμηση τους στα crossover, έτσι και η Cadillac θα δώσει εκεί την προσοχή της, για να καταφέρει να πιάσει τους στόχους των πωλήσεων που επιθυμεί.

Τα νέα Cadillac θα τα περιμένουμε από τα μέσα του 2018 και μετά και μέχρι τότε, δεν θα παρουσιάσει κάποιο σημαντικό μοντέλο, παρά μόνο κάποια facelift. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017 θα δούμε το ντεμπούτο της CT6 Plug-in Hybrid με την ανανεωμένη έκδοση να βγαίνει το 2019 και το 2020 να προστίθεται ένα κινητήρας ντίζελ. Την ίδια χρονιά το μεγάλο SUV Escalade θα αποκτήσει ένα νέο 10ταχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την ανανεωμένη έκδοση να βγαίνει ένα χρόνο αργότερα και την εντελώς νέα γενιά το 2020.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρόεδρος της αμερικάνικης εταιρίας, Johan de Nysschen, επιβεβαίωσε ότι στα μέσα του 2018 η Cadillac θα παρουσιάσει ένα νέο crossover, μικρότερο από το XT5, το οποίο θα ονομαστεί XT3. Αυτό θα έχει σαν αντίπαλο τα Audi Q3 και BMW X3,  με την παραγωγή του να γίνεται στο εργοστάσιο της GM στο Κάνσας, με τις προβλέψεις να λένε για 25.000 με 30.000 πωλήσεις ετησίως.

Μετά το XT3, η Cadillac θα λανσάρει ένα νέο SUV που θα “κάτσει” ανάμεσα στο XT5 και το Escalade, ενώ θα ακολουθήσει στις αρχές της επόμενης δεκαετίας ένα πιο μικρό crossover. Σχολιάζοντας αυτό το πλάνο, ο de Nysschen είπε:

Αυτό θα μας βάλει σε ισχυρή θέση, εάν η αγορά εξακολουθεί να ευνοεί των crossovers, τα έχουμε. Αν επανέρθει στα sedan, τα έχουμε, θα είμαστε σε πολύ καλύτερα ισορροπημένη θέση.