Με 800 άλογα η Ferrari F12 M

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει την F12M, την ανανεωμένη F12berlinetta, αλλά ήδη η ιταλική εταιρία έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητο σε ορισμένους καλούς πελάτες της και ένας από αυτούς, αποκάλυψε μέσω του Ferrari Chat τα εξής.

Αρχικά η κωδική του ονομασία είναι F152M και κίνηση παίρνει από έναν ατμοσφαιρικό V12 6,5-λίτρων κινητήρα, που αντικαθιστά τον 6,3-λίτρων. Αποδίδει 800 άλογα με 718 Nm ροπής, σημαντικά περισσότερα από τα 730 άλογα και 690 Nm ροπής της απλής F12 και 30 περισσότερα από τα 770 άλογα (705 Nm ροπής) της F12tdf. Το νέο μοντέλο θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, με τα 0-200 χλμ/ώρα να έρχονται σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα.

Η ανανεωμένη F12 έχει νέες ρυθμίσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων ώστε να κάνει τα ανεβάσματα 30% γρηγορότερα, με τα κατεβάσματα να γίνονται 40% πιο γρήγορα. Φυσικά εξοπλίζεται με την τελευταία έκδοση του συστήματος τετραδιεύθυνσης και στιλιστικά έχει πιο επιθετική σχεδίαση με LED φωτιστικά σώματα. Ο πίσω διαχύτης “μοιάζει να επιπλέει”, με μια νέα οθόνη 8,8″ να βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας.

ΠηγήFerrari Chat

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...