Rosberg: Θα προτιμούσα να με αντικαταστήσει ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ισπανική εφημερίδα δήλωσε ότι θα προτιμούσε την θέση του στην Mercedes να την είχε πάρει ο Fernando Alonso, αν και παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο ίσως δεν θα δούλευε. Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός δήλωσε:

Ok, επειδή τώρα είμαι φίλαθλος, και εκτός αθλήματος, είναι πολύ εύκολο να απαντήσω. Όλοι λένε τον Alonso, και θα πω το ίδιο, επειδή θα υπήρχαν πυροτεχνήματα με τον Hamilton. Σαν φίλαθλος, θα ήταν ωραίο, αλλά σαν ομάδα, δεν θα δούλευε. Βρήκαν μια πολύ καλή λύση. Ο Bottas είναι γρήγορος και παρότι ο Hamilton θα βρίσκεται σε πολύ, πολύ υψηλό επίπεδο και θα είναι δύσκολο να τον κερδίσει, είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να το κάνει. Θα είναι στην pole στον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία.

Ο Rosberg αναφέρθηκε και για τις όποιες δηλώσεις του Niki Lauda, με τον Αυστριακό να αναφέρει ότι ήταν προβληματισμένος με το πόσο λίγο χρόνο τους άφησε, και κατά πόσο είναι θυμωμένος με αυτόν:

Θυμωμένος; Όχι, έχουν πολύ σεβασμό προς εμένα και το εκτιμώ. Με τον Lauda είναι πιο περίπλοκο και παρότι φαίνεται θυμωμένος στους δημοσιογράφους, με μένα δεν είναι. Μου είπε προσωπικά, ότι μου έβγαλε το καπέλο. Ήταν πολύ υποστηρικτικός μετά τα τρία καλά χρόνια που δουλέψαμε μαζί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...