Η Adidas πιστεύει πως το λογότυπο του Tesla Model 3 μοιάζει στο δικό της

Σχετικά άρθρα

Βλέπεις το λογότυπο του Tesla Model 3 και πιστεύεις πως σου θυμίζει το λογότυπο της Adidas; Στα μάτια μου τα δύο λογότυπα δείχνουν εντελώς διαφορετικά, χωρίς καμία συνάφεια, αλλά η Adidas έχει άλλη άποψη από την δική μου, γι’αυτό και κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο προκειμένου να απαγορέψει την Tesla να χρησιμοποιήσει το λογότυπο αυτό, μιας και θεωρεί πως καταπατεί το σήμα κατατεθέν της.

Σύμφωνα με την Adidas, το λογότυπο του Model 3 “είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές“. Αναρωτιέμαι τι σύγχυση μπορεί να προκαλέσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα αθλητικά προϊόντα ένδυσης και υπόδησης της Adidas, αλλά όπως και να έχει, η Tesla έχει αλλάξει το λογότυπο του Model 3, με τις τρεις γραμμές, με το νούμερο 3, αρκετούς μήνες προτού η Adidas καταθέσει την αίτηση της στο δικαστήριο. Γι’αυτό και τελικά την απέσυρε στις 7 του μηνός.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Tesla θα ξεκινήσει την προ-παραγωγή του Model 3 στο εργοστάσιό της στο Fremont στις 20 του μηνός, προκειμένου να τεστάρει τις αναβαθμίσεις που έκανε σε αυτό. Σύμφωνα με το Reuters, η παραγωγή θα περιοριστεί σε ένα μικρό αριθμό, με την κανονική παραγωγή του πολλά υποσχόμενου μοντέλου να ξεκινά τον Ιούλιο του 2017.

Τέλος η Tesla θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των μοντέλων της στην Ινδία στα μέσα του έτους, όπως έγραψε ο Musk σε Tweet.

Bonus! Δες το πως μπορεί να ανοίξει κάποιος το καπό ενός Tesla Model S χωρίς να χρειάζεται κλειδί, όπως περιγράφεται από την Tesla και στο site της.

Πηγή USPTO

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα